Gi

Jesus kaller oss til å være gode forvaltere over alt det gode vi har fått av Gud, og det koster penger å drive kristen misjon, både i utlandet og i Hamar. Vil du være med å støtte arbeidet, kan du gi din gave på forskjellige måter.

Gi rett på konto

Hvis du vil gi direkte til forsamlingens arbeid, kan du gi din gave til NLM Hamar Misjonsforsamlings konto i DNB: 1503.45.34133.

Gi med Vipps

Nå kan du gi med Vipps – rett fra mobilen din! Du kan laste ned App’en, søke opp NLM Hamarkirken»(#10448), og vippse din gave til vår konto. Enkelt og greit.

Kollekt

Under gudstjenestene blir det som regel tatt opp en kollekt. Da blir det sendt ut kollektbøsser, men du kan også bruke Vipps eller kortterminal.

Fast givertjeneste med skattefradrag

Vil du støtte arbeidet vårt fast? Nå kan vi tilby skattefradrag gjennom NLMs giverkontor.

Vi har opprettet en ordning som innebærer at 40% av din faste gave til NLM blir tilbakeført til NLM Hamarkirken sin konto. Du får skattefradrag for hele gavebeløpet!

Hva gjør du for å komme i gang?

Gå til skjemaet for registrering / endring av fast givertjeneste på NLM sine nettsider.

1. Jeg ønsker å gi: Fyll ut beløpet du vil gi.
  2. og bli fast giver til: Velg «Alt NLMs arbeid».
  3. jeg er: Fyll ut dine personopplysninger.
  4. jeg ønsker å: Velg «inngå forsamlingsordning» og «godskrive min forening»
  5. Navn på forening: Skriv «NLM Hamarkirken / Hamar-ordningen»
  6. Skattefradrag: Ønsker du skattefradrag på gaver gitt til NLM? I 2019 er skattefradragsgrensa 50 000 kr. NLM trenger ditt fødselsnummer for å innrapportere dette til skattemyndighetene. Dette kan oppgis på 22 00 72 00.

NB! Hvis du allerede er med på fast givertjeneste med godskriving til NLM Hamarkirken, må du aktivt velge forsamlingsordningen for å være med på den. Du kan selvfølgelig fortsette å bare godskrive som før, men da blir ikke noe tilbakeført til forsamlingsarbeidet lokalt. Du kan også fortsette å gi rett til forsamlingens konto, men da får du ikke skattefradrag for disse gavene.

Mer om givertjeneste

Det å være med i givertjenesten gjør at du får et eierforhold til arbeidet, noe som skaper større engasjement. Du skal vite at vi setter pris på hver som er med og løfter arbeidet – både i bønn og gjennom gaver. Tusen takk!